Plannen voor 2019


Het is inmiddels 6 jaar geleden dat ik startte met deze blog. Via een aantal andere blogs werd ik destijds enthousiast. Het leek me heerlijk om het schrijven - wat ik heel mijn leven veel deed, maar vooral voor mezelf - te combineren met het bemoedigen van andere vrouwen. Het bloggen is in de loop van de tijd onderdeel van mijn leven geworden. Ik doe het nog altijd graag, maar ben tegelijk blij dat ik het altijd op een ontspannen manier ben blijven doen. Geen druk van deadlines, maar alleen schrijven als het gezin het toelaat en ik inspiratie heb.

Afgelopen jaar hebben de trouwe lezers gemerkt dat de lay-out van deze blog al wel wat gewijzigd is, maar ik blijf helaas een beetje aanlopen tegen de beperkte mogelijkheden van Blogger. Daarnaast vind ik het idee dat de content van de blog eigendom is van Blogger ook steeds minder prettig.

Vandaar dat er op dit moment hard gewerkt wordt aan een nieuwe blog. De inhoud van deze blog wordt daar naar overgezet, zodat er (hopelijk!) niets verloren gaat. Deze blog zal sowieso nog een tijdje in de lucht blijven, maar binnenkort zal hier dus een bericht verschijnen met een nieuwe link. Ik vind het reuze spannend, dat snappen jullie wel!

Ik hoop dat ik de trouwe lezers hiermee niet kwijt raak. Ik ben namelijk aan jullie leuke commentaar gewend geraakt. Soms lijkt het alsof we elkaar een beetje kennen ;).

Kortom, hou deze blog in de gaten! Tot gauw, hier of elders!

In Hem verbonden,

Reacties

 1. Dag Mirjam! Wat leuk! Ik kan me voorstelken dat je het best spannend vindt, maar ik blijf je graag volgen. Je hebt veel mogen betekenen in mijn geloofsleven, in het betrekken van de Heere bij álles in mijn leven en voor leuke lesideeën op school, jouw blog is mij echt tot zegen (geweest), dank je wel!
  Hartelijke groeten van Marjet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Mirjam, gelukkig ga je door :-). Ik geniet van je blogs en van de inspiratie voor de geloofsopvoeding van (onze) kinderen. Reageer niet zo vaak, omdat ik je blogs in de mail krijg en ze daar meestal lees. Maar ze worden gewaardeerd! Hartelijke groet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Mirjam,
  Ik ben benieuwd ;-). Gelukkig inderdaad dat je doorgaat, ik lees ook altijd graag mee!
  Zegen Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je doorgaat! Je inspireert mij.
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Reacties worden erg gewaardeerd!