Hoop op God - Moederavond


Afgelopen juni organiseerden we vanuit Hart voor het gezin 2 avonden voor moeders. Spreekster was Marieke den Butter, schrijfster van het boek '100 bemoedigingen voor moeders'. Het onderwerp was 'Hoop op God'. De lezing is echt het luisteren waard!Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Hart voor het gezin? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief! www.hartvoorhetgezin.nl

In Hem verbonden,

Reacties

 1. Ik heb de lezing beluisterd, Annemarie blogde erover. Ik vond 'm heel mooi en waardevol! Enne... mooie nieuwe lay-out van je blog! Hartelijke groeten van Marjet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marjet,
   Annemarie was er inderdaad. We zijn een aantal jaar collega's geweest, dus kennen elkaar. Het blogwereldje is klein ;). Mooie lezing he? En zo'n prachtig voorbeeld van een godvrezende vrouw!

   Dank je, ik had veel zin in iets nieuws. Ik ben nog niet helemaal tevreden, maar het is een goed begin :).
   Groetjes!

   Verwijderen
 2. Hoi Mirjam,
  Ik moest voor die avond helaas afzeggen ivm oppasprobleem. Maar heb de lezing pas terug geluisterd. Heel bemoedigend.
  Fijn dat je weer blogt! Ik heb je berichtjes gemist.
  Zou je misschien eens een berichtje kunnen wijden aan hoe jullie vorm geven aan bijbelonderwijs en geloofsopvoeding door de weeks?
  Dus naast de gezinsmomenten.
  Hartelijke groet Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Yvonne,
   Bedankt voor je reactie. Jammer dat je niet naar de avond kon komen! Wat is het dan fijn dat je het terug kunt kijken, he?
   Ik wil zeker een poging wagen om een blogje te schrijven over het bijbelonderwijs in het leven van alle dag. Ik beloof niet wanneer ;). Ik heb zin om het bloggen weer wat meer op te pakken. Ik hoop dat het ook daadwerkelijk lukt.
   Groetjes!
   Mirjam

   Verwijderen

Een reactie posten

Reacties worden erg gewaardeerd!