Gezinsupdate (mét foto's)


Lieve mensen,

Eindelijk een berichtje rondom ons gezin. Zoals jullie wisten verwachtten we een kindje. We zijn heel dankbaar dat we eind maart een zoon mochten ontvangen! Zijn volledige naam betekent: de Heere heeft geholpen. En wat is hij die naam waard! De zwangerschap is echt pittig geweest en ik zag erg tegen de bevalling op omdat ik wat meer risico liep op complicaties. Maar ik heb mezelf echt in Zijn handen mogen overgeven. En Hij gaf een zeer voorspoedige bevalling en een prachtig jongetje. Wat is het dan heerlijk om nu weer 'mezelf' te zijn en weer met energie in het gezin te kunnen dienen. We genieten allemaal enorm van het kleine kereltje, al is het ook intensief. Terwijl ik dit typ, ligt hij klem naast me in de box en geeft me de meest gulle lachjes. Mijn hart is in aanbidding wanneer ik naar hem kijk en bedenk hoe ik me nu een jaar geleden voelde. Wat een berg lag er voor me... Maar ik mocht zoveel leren in het afgelopen jaar. De Heere heeft me laten zien dat Hij me liefheeft, ook als ik niks kan doen en afhankelijk ben van de hulp van anderen. Voor Hem hoeven we niet te presteren, we kunnen het niet verdienen, Hij houdt van ons, omdat Hij van ons houdt. Ik heb geleerd kwetsbaarder te zijn over m'n zwaktes en mijn vertrouwen in Hem is niet beschaamd. 

Ik kan jullie natuurlijk de foto's van de afgelopen maanden niet onthouden...


Dank voor de betrokkenheid van velen. Nog steeds kom ik weinig aan bloggen toe. De dagen zijn momenteel nog steeds vol voedingen, luiers, peutergezelligheid, heen en weer gaan naar school, huiswerkbegeleiding, goede gesprekken, onverwachte bezoekjes, enz., enz. Maar af en toe zal er zeker wat blijven komen.

Lieve groet en in Hem verbonden,

Reacties

 1. Wat een mooie blog en een prachtige en kostbare familie. God zegene jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige zoon! Gods zegen gewenst voor jullie mooie gezin!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat jullie een gezonde zoon ontvingen. Wat een mooie, gelukkige foto's! Veel zegen en geluk gewenst met elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Mirjam,
  Wat een prachtige foto's allemaal. Tel je zegeningen... ;-). Bijzonder dat je schrijft dat je ook veel geleerd hebt in het afgelopen jaar, ook al was het moeilijk! Veel zegen en probeer elke dag door de drukte heen bewust te genieten meten van elkaar! De tijd gaat zo snel..
  Liefs Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag Mirjam! Wat mooi, van harte gefeliciteerd met dit wonder van de Heere en Zijn zegen gewenst in je gezin!
  Lieve groet van Marjet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Feest in jullie gezin! Van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje! Wat een wonder dat alles goed mocht gaan.
  Zijn onmisbare zegen gewenst in het, hoe mooi jij dat zegt, 'dienen in je gezin. Prachtige omschrijving. Prachtige taak. (Maar vaak ook zwaar)
  Hartelijke groet Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Reacties worden erg gewaardeerd!