maandag 11 januari 2016

Oud en nieuw

Oke, het is natuurlijk veel te laat, maar ik wil jullie toch nog van harte Gods zegen wensen voor 2016! We hebben genoten van 2 weken vakantie met ons gezin. Nu is het gewone leven alweer een weekje begonnen. Dat was wel weer een beetje wennen!

Onze oudejaarsavond hebben we dit keer voor het eerst mét kinderen doorgebracht. Tot nu toe lagen de kinderen altijd op bed, en vroegen ook nog niet naar het vuurwerk e.d. Dit jaar konden we er echter niet meer omheen ;). De jongste is dus gewoon lekker naar bed gegaan, de rest mocht met mij mee naar de kerk. Na de dienst dronken we lekker warme chocomel en aten we oliebollen. Daarna hebben we met elkaar een schilderij gemaakt, waarop iedereen iets mocht tekenen wat voor hem of haar een mooie herinnering van het afgelopen jaar was. Zelfs onze peuter kon al mee doen! Het was heel mooi om zo met elkaar na te denken over onze zegeningen in het jaar dat voorbij was.
Natuurlijk hebben we ook nog sterretjes afgestoken en kinderchampagne gedronken ;). Het was een heerlijke avond zo met elkaar. Het schilderij staat hier te pronken. We zoeken nog een mooi plekje om het op te hangen, zodat we er het komende jaar nog vaak naar kunnen kijken.In Hem verbonden,4 opmerkingen:

 1. Mirjam, jullie ook een goed en gezegend 2016 gewenst! Ik hoop nog veel van die mooie blogs van je te mogen lezen dit jaar!

  Hartelijke groeten van Marjet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk!! Ik vind het schilderij echt heel mooi, super idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor jullie ook veel zegen voor t nieuwe jaar!
  Heel gaaf schilderij! Idee voor komende oudjaarsdag :)

  Ik zie je woensdag! Lfs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie ook veel zegen voor het nieuwe jaar!
  Klinkt als een superfijne avond :)
  Groeten Ilse

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties worden erg gewaardeerd!