vrijdag 8 mei 2015

Wil jij zo'n vrouw zijn?

21. Become a godly wife, mother, and mentor

Heb je ook van die dagen waarin je jezelf vergelijkt met al die mooie, aantrekkelijke vrouwen van 'de wereld'? Die bekijks krijgen door hun kledingstyle of hun manier van lopen. Ik wel... Ik verlang met heel mijn hart 'anders' te zijn en God te dienen in wie ik ben en hoe ik eruit zie. Ik wil niet uitdagend zijn voor andere mannen. Maar soms fluistert de boze gemene gedachten in mijn oor en voel ik mezelf saai en truttig. Nee, wees niet bang, ik ren niet gelijk naar de eerste de beste winkel om alles rigoureus te veranderen. Nee, ik geloof dat het waar is wat hierboven staat. We hebben vrouwen nodig die teder en lief zijn in plaats van grof, die goedheid tonen in plaats van hebberigheid, en ijdelheid verwisselen voor deugdelijkheid. Er zijn genoeg vrouwen die populariteit zoeken, maar we hebben meer zuiverheid en eerbaarheid nodig. Wil je ook zo'n vrouw zijn? Bid dan met me mee of de Heere dit wil uitwerken in jouw en mijn leven. En laten we in onze manier van vrouw-zijn en in hoe we ons kleden en in hoe we reageren op de mensen om ons heen, laten zien Wie we dienen en Wie we liefhebben. 

Be blessed!

In Hem verbonden,

5 opmerkingen:

 1. Ik hou van puur. Van echtheid. En ook vrouwen die niet gelovig zijn kunnen heel echt zijn. En puur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eens! Het zou alleen jammer zijn als zij het wel zijn en wij juist niet :)

   Verwijderen
 2. Ik weet het niet.. soms misschien wel. Al zie ik nu de enorme waarde van een godvrezende vrouw in terwijl ik daar vroeger echt anders (een beetje neerbuigend) naar keek. En tegelijk geloof ik dat je ook best wel een beetje hip kunt zijn, als je snapt wat ik bedoel ;-). Het is iets om over na te denken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Lisan,

   Snap wat je bedoeld! Ik heb ook niet geschreven dat je in een jutte zak moet gaan lopen hoor, hoewel die je zelfs leuk zou staan volgens mij ;). Maar we hoeven ons ook niet te schamen als we er gewoon 'bedekt' bij lopen, toch? Mijn man is er juist trots op ;). Te weten dat je dat gewoon echt voor hem houdt.. super toch?

   Liefs!

   Verwijderen

Reacties worden erg gewaardeerd!