Krantenbezorgers en co

We zijn er klaar voor! Al een aantal jaar heb ik het plan om iets 'goeds' uit te delen aan de 'Fijne-Feestdagen-Wensers' die rond deze tijd langs de deuren gaan komen. Maar het kwam er steeds niet van om de plannen om te zetten in daden. Dan moest ik toch weer het hele huis door om nog ergens een verdwaalde euro vandaan te schrapen. Maar, nu zijn we er dus klaar voor. Iedereen die aan de deur komt, krijgt een evangelisatiekaart 'over 100 jaar'. Op deze kaart staat heel kort en bondig de boodschap dat als je 100 jaar verder bent het er alleen maar toe deed of je de Heere Jezus hebt aangenomen of niet. Verder zit er een chocolaatje en toch ook nog maar die felbegeerde euro in. De kinderen hebben helemaal zin om ze uit te delen. Ze zijn wat dat betreft wat vrijmoediger dan hun moeder. Ik vind het leuk om te maken en voor te bereiden, maar het geven vind ik stiekem een beetje spannend :).

In Hem verbonden,

Reacties

 1. Wat leuk, Mirjam, een orgineel idee! Er zijn er al wat voorbij gekomen bij ons, maar ik onthoud het voor volgend jaar dv. Heel leuk! Succes met geven!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, wat mooi!
  Vorige jaar had ik ook een mooi cadeauboekje met iets erin geschreven om uit te delen, maar dit jaar is t me ff niet gelukt..

  Haha, ja, die euro erbij, dat is ook wel heel aardig;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee :-). Zo zit ik al tijden dat de jongen die altijd onze luiers en pakjes komt bezorgen graag wat terug zou geven. Heb zo'n boekje 'Waarom Jezus' liggen. Misschien dat ik iets dergelijks ook ga doen. Thanks voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend goed idee zeg! Bedankt voor het delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je ons op een leuk idee gebracht........Hoe gaat het verder? Hier alles oke! Groeten, Elsa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een goed idee! Hier ook al vaker over gedacht, maar nog nooit ten uitvoer gebracht. Maar het kan nog, er is hier nog niemand langs geweest (meestal hier tussen kerst en oud en nieuw pas...) En dat over de vrijmoedigheid bij geven/ maken: tja, dat klinkt wel herkenbaar....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super idee!
  Met halloween heb ik ook ooit wel eens zoiets klaar gelegd, maar voor de krantenjongens is het ook een mooi idee..
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt voor alle reacties! Leuk dat het blijkbaar een 'tip' is. Had ik niet echt verwacht :).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hoi
  wat een goed idee!! waar heb je ze besteld? ik kan de kaarten niet vinden op het internet. alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt een goed en mooi idee �� Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 11. heel origineel en een heel mooi gebaar. Mag van mij iedereen gaan doen :) Zeker als ik langs kom :P

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goed idee, ter navolging waard. Waar heb je de kaart vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ben al hard op zoek geweest waar de kaarten nog besteld kunnen worden. Wij hebben ze ooit een keer 'op de kop getikt' en mijn man heeft ze standaard in zijn auto liggen. Wij zijn er nu ook min of meer doorheen. Ik kan ze zo gauw via internet niet vinden. Er is wel een site waar je veel evangelisatiemateriaal kunt vinden: http://www.uithetwoordderwaarheid.nl/. Ik ga nog verder informeren voor die kaarten. Als ik meer weet, zal ik het hier nog vermelden!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Reacties worden erg gewaardeerd!