donderdag 30 mei 2013

Dagritmekaarten & beloningskaarten

Afgelopen week kwam ik op de site http://www.gratisbeloningskaart.nl/ terecht. Op deze site kun je allerlei beloningskaarten en dagritmekaarten gratis downloaden en printen. Voor onze gezinssituatie is lang niet alles bruikbaar, maar er staan ook een aantal leuke, handige kaarten op. Deze heb ik bijvoorbeeld klaar liggen om op te hangen bij ons thuis:


Voor losse pictogrammen, waarmee je zelf een dagritmekaart in elkaar kunt knutselen, kun je kijken op: http://www.sclera.be/nl/picto/overview

In Hem verbonden,

3 opmerkingen:

 1. Ja, heb ook wel eens met piczo's gewerkt, voor mijn oudste (vanwege taal/spraakproblemen). Wel duidelijk, die van handen wassen. Het probleem is hier waarschijnlijk niet dat ze het niet 'weten' maar dat ze vaak te veel haast hebben... Maar misschien een goede reminder om te laten zien en/of op te hangen. Leuke ideeën op die site!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier idem dito als bij Annemieke. Heel goed om te gebruiken met kinderen, die niet alles zo snel begrijpen of dingen slecht onthouden.

  Je bent hier ook welkom : http://zomerbijbelstudie.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Mifjam,

  Wat een bijzonder blog heb je. Een bemoediging om het te lezen. Ik heb soms wat blogproblemen en kan niet altijd reageren maar weet dat ik je volg... Een hartelijke groet, Elsa Karsdorp

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties worden erg gewaardeerd!