maandag 18 februari 2013

Joëls laatste dagen

Deze video kon ik niet kijken zonder tranen.

In januari 2010 werd bij de kleine Joël een tumor ontdekt. Hij onderging een operatie om de tumor te verwijderen en kreeg 54 weken zware chemotherapie en bestraling. In oktober 2010, kwam de tumor terug. Joël is nu 4 jaar oud {en nog steeds in leven}.

Ik vond het - tijdens het kijken - zo bijzonder om de kracht van deze ouders te zien. Ze getuigen van Gods goedheid – door alles heen. Wat een vader, zo vol liefde en wat een moeder...
Tussen mijn tranen door, realiseerde ik me - opnieuw -  hoe kostbaar de tijd met je kinderen is. Ik hoop dat deze video je aanspoort om de kleine momenten te vieren en dankbaar te zijn voor de kinderen in je leven.

Dit is de video. Pak je tissues en vergeet vooral niet je kinderen te knuffelen ;-).


Het verhaal van Joël kan gevolgd worden op: http://joelevangreen.com/

In Hem verbonden,4 opmerkingen:

 1. Ik heb de link gevolgd. Wat hebben ze al veel meegemaakt! Mooie blog heb je trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou he? En dan toch zo positief erin kunnen staan...
   Dank je wel! Jij ook. Die blogtips zijn leuk :)!

   Verwijderen
 2. Aangrijpend altijd: zieke kinderen. Bij ons is zes jaar altijd een rare leeftijd. Zo oud werd de zoon van mijn zus. Hij stierf aan kanker, na drie jaar ziek-zijn. Elke keer als mijn kinderen zes werden ( 6 kids) dacht ik terug aan hem. Dat hij op die leeftijd stierf. Leven is een kostbaar geschenk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kunt kleine Joel's voortgang volgen op zijn Facebook-pagina: "I'm Praying! Believing for [baby] Joel's Miracle" - https://www.facebook.com/pages/Im-Praying-Believing-for-baby-Joels-Miracle/289971121072

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties worden erg gewaardeerd!