donderdag 14 februari 2013

Celebrate the love

Mijn man en ik hebben eigenlijk nooit aan 'Valentijn' gedaan. Mijn man vindt het te commercieel. Althans dat zégt hij, maar ik weet natuurlijk dat hij er gewoon te nuchter voor is...

Afgelopen week kocht ik 'paastakken' ter voorbereiding op de lijdenstijd die we met het gezin willen beleven {misschien later meer daarover} en terwijl ik in mijn auto stapte, kreeg ik een ideetje om de takken de eerste dagen niet leeg in een vaas te hoeven zetten.

Samen met de kinderen hebben we een stapel hartjes geknipt en de kinderen mochten allemaal dingen opnoemen die ze leuk of lief vonden aan pappa. Ze vonden het zo leuk! Misschien vonden zij het nog wel leuker dan pappa zelf.Voor mijzelf was het ook een goed moment. Soms worden dingen van de ander zo vanzelfsprekend... Het is goed om de mooie kanten van je man af en toe bewust onder ogen te zien en je waardering naar hem uit te spreken! En nee, dat hoeft niet op 14 februari. Misschien was het op de 13de zeker zo leuk!In Hem verbonden,

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg. Rode hartjes en wat er op staat! Hoe verzin je het!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een lief, leuk en decoratief idee! Papa vond het vast heel leuk!
  Hier had ik een poging gedaan om als toetje appelflappen te bakken in de vorm van een hartje. Nou ja, om die vorm te kunnen herkennen moest je wel wat fantasie gebruiken :) En ach, er zijn ook jaren dat we er helemaal niets aan doen, hoeft ook niet. Als het goed is binnen het gezin en huwelijk, is dat ook goed op 14 februari zonder 'extra's'.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goed idee! Ik merk dat kinderen het heel leuk vinden om iets goeds, liefs of aardigs voor anderen te doen, zeker als dat samen gaat met knippen, plakken en kleuren! Ik vind het altijd bijzonder om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee! En een mooi gezinsmoment....

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties worden erg gewaardeerd!